Week 24 – Kong Perrsuit Whirlwind

Deze week testen wij de nieuwe Kong Perrsuit Whirlwind. Een nieuw interactive speeltje voor katten van de Kong Company.  Wij waren benieuwd of hij bestand is tegen het sloopgedrag van 15 Noorse Boskatten.

Het speeltje wordt geleverd incl. batterijen. Je kunt er dus gelijk mee aan de slag. Het speeltje gaat na 15 minuten vanzelf uit. Dit om batterijen te besparen. De paarse bal is van hard plastic, je kunt er niet mee gooien! Rollen is geen probleem. Het gele plastic veertje beweegt op 2 verschillende manieren en rolt zelf de kamer door. Het stukje tussen het veertje en de bal is van hart plastic en wordt niet snel doorgekauwd. 

Ons kattenleger was er zeer blij mee en ik denk dat ze voorlopig weer even vooruit kunnen met hun nieuwe speeltje! Dadelijk ook leuk voor als er weer kittens zijn!