Over Tikvah’s

Tikvah’s bestaat sinds 2014 en is momenteel uitsluitend een online dierenwinkel. 

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment dierbenodigdheden. Je kunt voor bijna elke diergroep bij ons terecht. Wij hebben ruime ervaring met honden, katten en paarden en laten ons regelmatig bijscholen op het gebied van voeding, homeopathie en fokkerij. Naast onze webwinkel hebben wij een cattery met Noorse Boskatten, 2 paarden en werken wij als dierenfotograaf. De dierenfoto’s in onze winkel zijn door Tikvah’s Photography gemaakt.  

Naast onze voorliefde voor dieren, vinden wij het ook nog eens leuk om een superservice te bieden aan onze klanten. Zo zoeken wij de mooiste en beste producten voor je uit. In de webwinkel proberen wij zo volledig mogelijk te zijn in onze beschrijving. Alleen op deze manier kun je een weloverwogen keuze maken. Jullie producten worden 3x per week door ons afgehaald bij onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij een houdbaarheidsdatum van minimaal 6 maanden garanderen. 

Uiteraard kan het zijn dat je producten in onze webwinkel mist. Ons levering programma is dermate groot, dat het een hele klus is om alle producten in onze webwinkel te zetten. Dus mocht je iets missen, neem dan contact met ons op, dan gaan wij voor je op zoek!

Wij staan 7 dagen in de week voor jullie klaar. Je kunt ons altijd bellen, mailen, Whatsappen of wanneer we online zijn via de webwinkel met ons chatten.  

Wij proberen altijd zo snel mogelijk uit te leveren. Het kan helaas voorkomen dat het iets langer duurt dan verwacht, maar dan nemen we altijd even contact met je op. Binnen Zoetermeer & Benthuizen komen wij zelf aan huis. Zo hebben wij diverse bezorgroutes;

Zoetermeer   Benthuizen  
woensdag 17:00 – 21:00 dinsdag 17:00 – 21:00
vrijdag 17:00 – 21:00 zaterdag 10:00 – 13:00

Het is natuurlijk ook mogelijk om je pakje op andere dagen geleverd te krijgen. Hier gebruiken wij MyParcel / PostNL voor. Mocht het om een spoedlevering gaan, dan is het altijd mogelijk om de producten op een andere dag te ontvangen.

Let op! ivm drukte bij PostNL kan het uitleveren langer duren dan gewend. Tevens proberen wij zelf zoveel mogelijk contact te vermijden, dit voor de veiligheid van onze mensen maar natuurlijk ook voor jullie. Alleen zo krijgen we het Coronavirus onder controle! Binnen Zoetermeer leveren wij zelf uitsluitend op Vrijdag uit, overige leveringen worden 2x per week via transporteur gedaan. Bestel dus niet op het laatste moment!