Week 26 – 2024 – Winkelupdate

Hallo lieve klanten en trouwe lezers,

Wat heerlijk om weer terug te zijn! Na een welverdiende vakantie zijn we weer helemaal opgeladen en klaar om aan de slag te gaan. We hebben jullie gemist en kunnen niet wachten om weer wekelijks gezellige en informatieve blogberichten met jullie te delen.

Tijdens onze vakantie hebben we niet stilgezeten. We hebben volop plannen gemaakt om Tikvah’s Petsupply nog beter te maken voor jullie en jullie huisdieren. De komende periode staat er een grote opschoonbeurt voor de webwinkel op de planning. We gaan samen met jullie de leukste en beste producten selecteren, zodat er voor elke huisdierliefhebber iets moois te vinden is. Geen zorgen, de oude favorieten blijven natuurlijk gewoon in de winkel!

Ook hadden we een grote update van de openstaande plugins gepland tijdens onze vakantie. Helaas verliep dat niet helemaal zoals gehoopt. Een van de plugins wilde niet meewerken met de nieuwste versie van WordPress, maar gelukkig is alles nu weer helemaal op orde. Er was geen datalek, dus jullie gegevens zijn veilig.

We kijken ernaar uit om jullie wekelijks te voorzien van de leukste en interessantste nieuwtjes, tips en tricks voor jullie huisdieren. Hou de blog in de gaten en laat ons vooral weten wat jullie graag willen lezen. Samen maken we Tikvah’s Petsupply nog beter!

Tot de volgende keer en een fijne dag gewenst!

Met vriendelijke groet,

Het Tikvah’s Petsupply Team