Spaarpunten

SPAREN BIJ TIKVAH”S vanaf 20-06-2017

Hoe werkt het precies?  

Bij elke aankoop die je doet in onze webwinkel spaar je punten. Voor elke € 10,- krijg je 1 spaarpunt. Een spaarpunt is 2% van je aankoopbedrag. Wanneer je 50 spaarpunten hebt gespaard, ontvang je van ons een tegoedbon van € 10 welke je kunt gebruiken bij je eerstvolgende aankoop. Tegoedbonnen zijn 3 maanden geldig. Je krijgt hiervoor van ons een kortingscode per e-mail,  welke je kunt gebruiken bij de betaling van je bestelling. Let op! Gespaarde punten zijn 1 jaar geldig!

Om mee te kunnen doen aan ons spaarprogramma dien je wel een klanten account aan te maken. Zo kunnen wij makkelijk bijhouden hoeveel punten je inmiddels hebt gespaard. Je gespaarde punten kun je ten alle tijden bij ons opvragen. Wij hebben onze administratie inmiddels zo ingericht, dat wij het voor jullie heel makkelijk kunnen bijhouden.

Bestellingen welke zonder account login geplaatst zijn, tellen helaas niet mee voor het spaarsysteem.

GROOTGEBRUIKERS vanaf 13-11-2019

Ben je een verantwoordelijke fokker en staat het welzijn van jouw dieren op de eerste plaats? wordt dan lid van ons Grootgebruikers programma. Met dit programma ontvang je 8% korting op de prijzen in de webwinkel ( reeds afgeprijsde producten zijn UITGESLOTEN) houd er altijd rekening mee dat je niet 2 kortingscodes tegelijk kunt gebruiken. Minimum bestedingsbedrag is € 100,- per levering.

Wat hebben wij van je nodig?

  • Naam fokker, kennel of cattery
  • Registratienummer
  • Naam vereniging
  • Rassen
  • Aantal dieren waarmee gefokt wordt
  • Aantal nestjes per jaar
  • Kopie van je inschrijving bij een erkende vereniging (let op, dit is jaarlijks per 1 januari) 

De korting vervalt wanneer de fokkerij stopt, dit is wel zo eerlijk tegenover de andere gebruikers van de webwinkel. 

Samen met het spaar programma ontvang je dus in totaal 10% korting op de producten in de webwinkel. (reeds afgeprijsde artikelen zijn UITGESLOTEN!)

Grootgebruikers kortingen zijn PERSOONLIJK en mogen door niemand anders gebruikt worden. Het is dan ook niet mogelijk om op meerdere adressen af te leveren.

Meer informatie of je inschrijving doorsturen? shop@tikvahs.nl