Cattery Update – 25 september 2020

Tis weer een tijdje geleden dat we een update hebben gegeven over onze poezels.

Met Fientje en de kittens gaat het super. Ze groeien als kool en de kinders zullen binnenkort voor het eerst ingeent en gechipt worden. Inmiddels hebben Harley & Hummel als hun nieuwe butler gevonden. Zij verhuizen samen. Hazel blijft bij ons wonen. Zij is het enige kleinkind van onze Rebel en zou eventueel de lijn kunnen doorzetten.

Helaas hebben we 24 september afscheid moeten nemen van onze HTK poes Pooh. Ze kampte al maanden met tandvlees problemen, maar door haar schildklier afwijking kon ze helaas niet geopereerd worden. Toen we uiteindelijk haar schildklier weer rustig hadden, waren de problemen aan haar tandvlees dermate groot, dat de geplande operatie er niet meer inzat. 

We hebben er dan ook voor gekozen om haar op 16 jarige leeftijd te laten gaan. Ze laat een leegte achter en wat missen wij haar. De poezels zijn nog wat onwennig, maar dat heeft tijd nodig. Pooh wordt individueel gecremeerd en komt binnenkort weer thuis. Ze krijg dan een mooi plekje bij haar broertje Dobby en vriendin Frutsel.

Lieve Pooh, dank je wel voor alle mooie jaren, we missen je! Geef Dobby & Frutsel een dikke knuffel van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *