Cattery Update – 09 Augustus 2021

We hebben weer kittens! 

Wat is het weer genieten in huize Tikvah’s! De 5 kittens van Eve & Odin zijn 11 juli geboren. Eve heeft er uiteindelijk 1,5 uur over gedaan om 5 kittens op de wereld te zetten. Wat zijn we trots op onze rode dame. 

Inmiddels zijn de kinders alweer 4 weken oud, wat gaat de tijd snel. Van kleine hulpeloze drommeltjes naar al mini bospoezels. Ze rennen zo nu en dan al door de woonkamer en de rest van de dag genieten ze van hun mooie nieuwe onderkomen van Cote Kube. 

De kleine Igor heeft inmiddels alweer een huisje gevonden. Hij krijgt bij zijn nieuwe butlers ook weer Bospoezel vriendjes en vriendinnetjes. Voor de poesjes zijn we heel rustig op zoek naar nieuwe butlers. Momenteel zijn ze nog wel “on Hold” want wij willen graag een 5e generatie Tikvah’s poezeltje zelf houden.

Het is nu nog moeilijk te zien welke dat wordt. Wij willen naast knapheid, uiteraard goed kunnen kijken naar het karakter van de poesjes. Uiteindelijk is het natuurlijk ook belangrijk dat ze goed met de rest van de groep bospoezels kunnen opschieten. 

Mocht je interesse hebben in 1 van de poesjes, dan kun je altijd even een butler sollicitatie sturen. 

Wij genieten iig nog enkele weken van onze drommeltjes en kijken nu al met pijn in ons hart naar het afscheid.. Dat worden weer tranen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *