Hier kunt u meer lezen over onze poezels en Noorse Boskat kittens die we zo af en toe fokken.

Op dit moment zijn we de trotste bezitters van 18 katten, waaronder 11 Noorse Boskat dames Gianna, Aphrodite, Chanel, Chloé, Eve, Elza, Faline, Hazel, Ivy, Izzy & Ice, 6 kastraten Athene, Amaoenet,  Belle de Jour, Babylou, Domina en Inferno en 1 HTK castraat. Hier thuis staan de katten, samen met de paarden op de 1ste plaats. Onze katten hebben het gehele huis tot hun beschikking en hebben buiten in de tuin ook een plek om lekker te ravotten.

De poezels worden ingeënt, ontvlooid en ontwormd en de dames en heer waar ik mee fok zijn via DNA getest op FIV/FeLV, GSDIV, PKDef en PRA. Onze heer, Aafje, Eve & Belle zijn inmiddels ook negatief getest op HCM/PKD/CIN.

De cattery is in 2011 begonnen en is aangesloten bij Mundikat. Alle kittens die bij ons geboren worden beschikken over een stamboom, een paspoort & een gezondheidsverklaring. Tevens zijn de kittens vrij van GSDIV en PKDef. Indien Inferno de vader is van de kittens zijn deze ook nog eens PRA vrij.

Wij fokken af en toe een nestje kittens en proberen deze met alle liefde en zorg op te laten groeien. Wij verwachten van de nieuwe butlers natuurlijk hetzelfde. Mocht U meer informatie willen hebben over de kittens of wilt u vrijblijvend op visite komen, neem dan contact met ons op.

Wie weet tot ziens,

De Butlers van Cattery Tikvah