Cattery Update – 22 juli 2020

L21 juli was het dan zover! na precies 65 dagen draagtijd heeft Faline ons haar 3 prachtige kittens geschonken. 

Ze moet nog heel erg wennen aan het moeder zijn, maar er staan moeders in de rij om haar te helpen. Momenteel ligt ze heerlijk met haar kroost en oma in de werpkist. Als Fientje het niet helemaal weet, dan helpt oma haar met de babies. Zo mooi om te zien hoe de natuur werkt.

Fientje is bevallen van 2 jongens en 1 meid. Een black tabby met wit katertje, een cream katertje en een black torti met wit dametje. Wij zijn helemaal verliefd en genieten er enorm van. 

We hopen uiteraard dat het zo super goed blijft gaan, maar weten ook dat er van alles kan gebeuren. De kittens worden niet besproken voordat ze 6 weken oud zijn. Eerst in alle rust uitgroeien tot sterke en gezonde kleine kinderen. Daarna gaan we eens verder kijken. 

Wij zeggen altijd, ze MOETEN niet weg, ze MOGEN verhuizen mits we een super diamanten mandje voor ze hebben gevonden. Dit is uiteraard altijd een gevoelskwestie en we proberen dan ook het beste huisje voor ze te vinden. De kittens hebben overigens altijd het laatste woord. Zij maken uiteindelijk uit waar ze naartoe verhuizen. Wij kunnen nog zo’n mooi huisje voor ze uitgezocht hebben, maar wij zijn er van overtuigd dat het kitten ook mee mag beslissen. Het is altijd fijn als je ziet dat het kitten ook met de nieuwe butlers een klik heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *