Welkom Biografie Tarieven Portfolio Publicaties Recencies Nieuws Contact Links Home

 

Klanten reacties


 

Hieronder treft u enkele recencies.

 

 

Cattery Nolicatz - Nicole van der Voort

Datum: 14 januari 2018

Met heel veel geduld heeft Nadine mijn nesten Blauwe Russen prachtig vast weten te leggen. Hoe ongeduldig de kleine rakkers ook waren, Nadine nam alle tijd om ze stuk voor stuk op de foto te zetten. Super blij met haar geduld en met de prachtige foto's. Voor mij was dit zeker geen eenmalige actie! Topper, nogmaals dank je wel!

 

 

 

Cattery Binbuzca - Willem van Schijndel

 

Datum: 12 december 2016

 

Waarom ik 5 sterren geef nou omdat ik echt bewondering heb voor Nadine hoe ze heel geduldig en met volle liefde de dieren op de gevoelige plaat weet vast te leggen. heb nu div fotoreportages van haar mee gemaakt en gezien en tot nu toe vind ik het geweldig vooral dat geduld wat ze heeft en dan de trukendoos die ze elke keer weer open trekt om maar aandacht te krijgen van de dieren een duif na doen is haar favoriet . en dat is niet dat ik haar ook persoonlijk ken want als het niets zou zijn krijg ze van mijn ook een eerlijk antwoord nogmaals onwijs bedankt voor de mooie foto's en hoop er nog lang van te mogen genieten je bent een topper

 

 

American Baraké Bully's - Esther Heemskerk-Baraké

 

Datum: 10 december 2016

 

Nadine kwam foto`s maken van onze nest American bully pups, Omdat de pups pas 4 weken oud waren konden wij niet naar haar toe komen maar dat was geen enkel probleem! Op het afgesproken tijdstip stond ze netjes voor de deur met haar auto vol met studio spullen en binnen no- time was ons huis omgetoverd tot een fotostudio! Ze is op de grond gaan liggen en heeft 9 pups met alle geduld prachtig op de foto weten te zetten! Weglopen, omdraaien, geeuwen, in slaap vallen of plassend op het kleedje heeft ze 3 uur lang met een lach op haar gezicht en vol met liefde voor haar werk en voor dieren de foto`s gemaakt! Met prachtige resultaten! Lieve nadine onwijs bedankt voor de super gezellige dag! De fantastische foto`s en je engelen geduld! Liefs Esther, Hugo en Glynn!

 

 

 

Tikvah's Fotografie - Nadine Cardinaels - © 2011-2018