Poezen Katers Kastraten Kittens Plannen Nestjes Informatie In memoriam Show Contact Links Home

 

Kittens Beschikbaar


 

4 juni 2018 hebben wij onze Tikvah's Domina naar haar partner Scaramouche gebracht voor dekking. Het ziet er hoopvol uit! Begin juli zullen wij met "Mini" naar de dierenarts gaan om de eventuele zwangerschap te laten bevestigen.

 

In overleg met de kater eigenaar hebben we besloten dat deze kittens niet voor de fok beschikbaar zijn. Mocht je echt een kitten voor de fok willen uit deze combinatie, dan gaat dit uitsluitend in overleg met de katereigenaar. Wij als cattery nemen daar geen besluiten over. De kittens zijn uiteraard beschikbaar voor de Noorse Boskat liefhebber en er mag ook mee geshowd worden.

 

Wij werken niet met wachtlijsten, je kunt je wel altijd aanmelden als nieuwe butler van een kitten en wij nemen dan contact met je wanneer er kittens geboren zijn. Mocht je eerst kennis willen maken met onze groep Noren dan is dat altijd mogelijk (tot aan de bevalling van de moederpoes, daarna sluit de cattery voor minimaal 4 weken). Op die manier kun je ook een beetje het gevoel krijgen uit wat voor familie ze komen.

 

Van het aankomende nest hebben wij zowel de ouders als de grootmoeder van de moederpoes in de cattery wonen. Haar oma is 9 jaar en haar moeder is 7 jaar oud.

 

Van vaderskant zijn de ouders ook nog in leven. Scaramouche zijn vader is inmiddels 12 en zijn moeder is inmiddel 14 jaar oud.

 

De kittens zullen vrij zijn van PKdef & GSD4 en Scaramouche is 1 maand voor de dekking vrij bevonden van HCM/PKD & CIN.

 

Vanaf 4-6 weken mogen de kittens hun eerste bezoek krijgen. Dit om eventuele ziektes zoveel mogelijk buiten de deur te houden.

 

De kittens groeien op in huiskamer. Wij proberen de kittens zo sociaal mogelijk en met veel liefde op te voeden. De ouderdieren worden getest voordat ze ingezet worden voor de fok en we hopen dan ook dat u een gezond kitten mee naar huis neemt.

 • Ze krijgen uiteraard;

  • de benodigde entingen & ontwormingen

  • testresultaten van de ouderdieren

  • een identiteits chip

  • een europees paspoort

  • een stamboom van Neocat

  • CD-Rom - Dropbox file met diverse mooie kittenfoto's

  • en uiteraard een leuk kittenpakket mee

 

Cattery Tikvah - Nadine Cardinaels - 2011-2018