Tikvah’s Faline

Our last Rebel Princess!

En dan sta je voor een dilemma, houden of niet houden… Tuurlijk mag Faline onze groep versterken. Dit is weliswaar het laatste poesje van onze, inmiddels gecastreerde Inferno.

Met haar dikke stampertjes, super vacht en haar aandoenlijke blik, weet ze iedereen om haar pootjes te wikkelen. Ze klets de oren van je hoofd, is altijd in voor een knuffel en gaat inmiddels al graag mee op avontuur.

Faline ligt super in de groep, is een rustig, maar toch actief meisje en vind het heerlijk om door haar Overgrootmoeder, Oma, Tantes, Nichtjes en uiteraard haar moeder in de watten te worden gelegd. Ze wandelt parmantig door het huis en mag in de toekomst mee op show. Hopen dat ze dat net zo leuk gaat vinden als buiten op avontuur gaan.

Zoals al eerder gezegd is Faline het laatste meisje van onze Inferno en ook het enige poesje wat hoogstwaarschijnlijk de lijn kan voortzetten. Dus wie weet zien we nog wel eens kittens van haar tegemoet. Voor nu lekker uitgroeien en ontpoppen tot een prachtige Noren Diva.

Stamboom:

Testuitslagen:

Fiv/FelvNegatief 07-05-2020
GDS IVNegatief (ouders)
PkDefNegatief (ouders)
PRA rdAcNegatief (ouders)
PRA RdyNegatief (ouders)
HCMTo be tested
PKD/CINTo be tested