Plannen

We maken hele mooie plannen, maar het is altijd afwachten of onze bostijgers dezelfde plannen hebben. We hebben een aantal mooie mannen op het oog voor onze dames, maar het is afwachten. Zodra één van de meiden dragend is, laten we dit natuurlijk vol trots weten.

Voor Tikvah’s Eve hebben een prachtige verloofde gevonden. Zij zal op date gaan met een mooie blauwe meneer. We houden nog even geheim wie de verloofde is, maar we verwachten dat beide karakters en type noren bijzonder goed bij elkaar gaan passen.

Het nestje is GSDIV en PKDef vrij, dit omdat beide ouders negatief zijn. Tevens is de man in kwestie getest op HCM/PKD & CIN en zal Eve binnenkort ook getest worden.

Voor Tikvah’s Elza hebben we een enorme knappe verloofde gevonden! Zij zal op date gaan met een hele knappe rood/witte kater! Dus gegarandeerde rode kittens!!!

Dit nestje is GSDIV & PKdef vrij en tevens is de verloofde getest op HCM/PKD. Elza zal later getest worden als we erbij kunnen zijn. Elza is een tutje en die laten we niet graag alleen achter bij de DA.