Plannen

We maken hele mooie plannen, maar het is altijd afwachten of onze bostijgers dezelfde plannen hebben. We hebben een aantal mooie mannen op het oog voor onze dames, maar het is afwachten. Zodra één van de meiden dragend is, laten we dit natuurlijk vol trots weten.

Voor Tikvah’s Eve hebben een prachtige verloofde gevonden. Zij zal op date gaan met een mooie blauwe meneer. We houden nog even geheim wie de verloofde is, maar we verwachten dat beide karakters en type noren bijzonder goed bij elkaar gaan passen.

Het nestje is GSDIV en PKDef vrij, dit omdat beide ouders negatief zijn. Tevens is de man in kwestie getest op HCM/PKD & CIN en zal Eve binnenkort ook getest worden.

Voor Tikvah’s Faline hebben we een super lieve partner gevonden. Deze heer hebben wij al eerder gebruikt en heeft ons enorm lieve, aanhankelijke kittens gegeven. Tevens denken wij dat ze perfect bij elkaar zullen passen.

Fientje zal op date gaan met de papa van Eve & Elza of te wel Prince Omahkatayo

Het nestje is iig GSDIV en PKdef vrij. Tevens is Prince getest op HCM/PKD & CIN en ook Fientje zal wanneer het weer kan en we haar niet hoeven af te geven bij de Dierenarts, ivm de 1,5 meter samenleving waar we nu in leven, getest worden.

Voor Tikvah’s Elza zijn we nog op zoek naar een hele mooie verloofde. Zodra we een toekomstige partner hebben gevonden laten we dit uiteraard weten.