Cattery Update – 06 juni 2020

Zoals jullie al hebben kunnen zien, hebben wij onze website compleet veranderd. We hopen dat jullie hierdoor een beter gevoel krijgen bij onze cattery. Het is altijd moeilijk om je poezels zo goed mogelijk te omschrijven en op de foto te zetten en ieders kat is uiteraard het mooiste.

Verder hebben we leuk nieuws! Onze Faline is begin mei op date geweest met haar Prince! Zijn is 12 juni op de echo geweest en wij hebben al stiekem gespiekt. Ze is zwanger en verwacht rond 21 juli 2020 haar eerste nestje. Dit worden de eerste kleinkinderen van onze Inferno en onze Gianna wordt weer overgrootmoeder. Wij verwachten dat Fientje weer veel steun zal hebben aan de familie vrouwen.

Nu maar hopen dat alles voorspoedig gaat. Vinden zelf de bevalling altijd wel weer spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *